Nieuwe klant Goedhart & Borgesius

12 september 2018

We mogen telkens nieuwe bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Goedhart & Borgesius is één van deze nieuwe klanten! Tegenwoordig vind je naast groenten en fruit dan ook belegde broodjes in ons distributiecentrum. Hoe dit precies zit, hebben we gevraagd aan Emiel Boogaard, algemeen directeur van Goedhart & Borgesius.

Goedhart & Borgesius

“Eind 2016 hebben wij Bakkersland overgenomen. We hadden op dat moment zoveel verschillende namen onder onze holding, dat we hebben besloten dit onder 2 namen te bundelen: Borgesius en Goedhart. Er zijn 3 Goedhart divisies, namelijk Goedhart Brood & Specialiteiten, Goedhart Patisserie en Goedhart Convenience. We hebben Goedhart opgesplitst in divisies om een herkenbare structuur voor de klant te creëren. De divisie Goedhart Convenience heeft sinds kort een samenwerking met Smeding.”

Gemaksproducten door heel Nederland

“Wij maken sandwiches, belegde broodjes, wraps, belegde pizza’s en lunchpakketten. Eigenlijk een breed scala aan gemaksproducten. Producten waar de klant weinig tot niets aan hoeft te doen voor consumptie. We leveren aan klanten als  Sligro, BP en Texaco. Onze landverdedigers van het leger krijgen lunchpakketten van ons, en daarmee dus ook de groenten en fruit van Smeding.”

Samenwerking van groenten tot logistiek

“Smeding levert ons grondstoffen voor eindproducten. Denk aan komkommers, paprika’s, sla en nog veel meer. Omdat jullie een breed assortiment hebben, kunnen wij onze klant ook weer van alle gemakken voorzien. Denk aan de nieuwste producten of unieke samenstellingen.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Daarnaast verzorgt Smeding een deel van ons logistieke proces aan gedeelde klanten. De eindproducten van ons gaan naar Smeding, worden met andere bestellingen verzameld en worden op hetzelfde moment als de AGF bestelling bij de klant geleverd.

In de toekomst willen we nog een stapje verder. Samen concepten ontwikkelen en nóg meer inspelen op de vraag van de markt. Klanten verwachten steeds meer service. Door samen te innoveren, kunnen we blijven inspelen op de behoeftes. Een voorbeeld van zo’n behoefte is dat tegenwoordig iedereen zijn of haar unieke broodje wil.”

Traditioneel met de techniek van nu

“Wij maken brood op traditionele wijze met de technologie van nu. We bakken op dezelfde manier ons brood, hanteren hetzelfde gistingsproces, stoppen evenveel liefde in het brood, maar gebruiken de techniek van nu. De traditionele processen, samen met de techniek van nu, zorgen ervoor dat wij aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen.”

Klant centraal

“We zijn beide organisaties die snel veranderen, innovatief zijn en klantgericht werken. Wat de klant wil, staat bij ons centraal.”

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement