Smeding veggie bbq barbecue

Middag vol inspiratie met Poké Perfect!

23 november 2017
Poké Perfect

Woensdag 22 november is het team van Poké Perfect op bezoek geweest bij ons hoofdkantoor in Sint Annaparochie. De dag van eigenaren Gerrit Jan en Quinta Witzel en hun team stond compleet in het teken van culinaire inspiratie.

Hawaiian Inspired Food

Poké Perfect is een échte healthy hotspot met twee vestigingen in Amsterdam en één in Utrecht. Bij Poké Perfect kun je terecht voor een snelle, vullende én gezonde maaltijd. Dit in de vorm van een poké bowl: een Hawaïaans gerecht met sushirijst, rauwe vis en verschillende toppings. Het gerecht wordt geserveerd in een kom.

Persoonlijke kennismaking met Smeding

Het Poké Perfect-team werkt sinds de opening in oktober 2016 met de groenten en fruit van Smeding. Om een beeld te krijgen van waar die producten nu precies vandaan komen, heeft het team een uitgebreide rondleiding gekregen in het distributiecentrum. Ook verzorgden Field salesmanager Anne van der Meer en marketeer Marianne van der Meer een presentatie over de historie en doelen van Smeding.

Culinair advies

Na de lunch heeft culinair adviseur Egon Verstraeten het team meegenomen in vele bijzondere toepassingen van groenten en fruit. Op maat gemaakt voor Poké Perfect. Bijzondere producten, smaken én bereidingswijzen passeerden de revue. Het resultaat? Een ontzettend enthousiast team, vol motivatie en culinaire inspiratie! “We moeten echt meerdere keren per jaar langskomen om dit te doen!”, oppert Gerrit Jan aan het eind van de middag.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Totaaloplossingen

Met onze kennis van AGF willen we onze klanten ondersteunen. We helpen je bij het vinden van totaaloplossingen die bijdragen aan jouw succes. Met passende adviezen voor jouw concept, jouw branche en jouw gasten. Zo kun jij alles uit je zaak halen wat erin zit!

Inspiratiebox

Natuurlijk konden we het team van Poké Perfect niet met lege handen naar huis laten gaan. Ze ontvingen een goedgevulde Inspiratiebox met de lekkerste en meest bijzondere groenten en fruit.

Wil je meer weten over Poké Perfect? Bekijk dan snel deze blog voor een kijkje in de keuken!

 

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement