Lente inspiratiedagen

13 maart 2018

De lente komt steeds dichterbij! Tijd om ons voor te bereiden op dit mooie seizoen. Tijdens ‘Proef de lente’ op 16 en 17 maart doe je inspiratie op, kun je vragen stellen aan culinaire adviseurs én ontdek je de perfecte samenstellingen van ultieme lenterecepten! Dit wil je niet missen!

Op en top lente

De Lente inspiratiedagen vinden plaats op vrijdag 16 maart en zaterdag 17 maart bij jouw Sligro vestiging. Het Lente magazine van Sligro komt hier tot leven! Je wordt geïnspireerd met bijzondere producten, lekkere recepten en advies van de culinaire adviseurs.

Inspiratie

Proef de lente ontdek verrassende gerechten. Wat dacht je van een broodtaart? De showstopper voor op de brunchtafel. Of de over-de-top wafels en ijsjes met zoete toppings (een lust voor het oog!)? Natuurlijk mag het paasbrood en kokos niet ontbreken, dat je als basis voor vele recepten kunt gebruiken. Én proef onze heerlijke courgettesoep met munt!Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Wanneer?

Vrijdag 16 maart: van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 17 maart: van 10.00 uur tot sluitingstijd

Vestigingen
Proef de lente vindt plaats in de Sligro vestigingen. Bekijk snel jouw dichtstbijzijnde Sligro vestiging. Proef de lente vindt niet plaats bij Sligro ‘s-Hertogenbosch en Sligro Helmond i.v.m. verbouwingswerkzaamheden.

Nu al inspiratie opdoen? Bekijk het inspiratiemagazine van Sligro.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement