Laat je inspireren door ’s werelds grootste versmarkt

10 oktober 2017

Op enkele kilometers afstand van Parijs vind je Le Marché International de Rungis: de grootste versmarkt van de wereld. Iedere maand inspireren onze culinaire specialisten jou met bijzondere producten van Rungis’ versmarkt. Zo bied jij je gasten de meest speciale én vernieuwende gerechten aan.

Rijk aanbod
De Rungis versmarkt heeft een oppervlakte van 232 hectare. Dat zijn ruim 450 voetbalvelden gevuld met culinaire inspiratie. Naast het geweldige  verse aanbod aan vlees, vis, gevogelte en kaas, vind je er natuurlijk ook de mooiste groenten en fruit. Alle soorten, rassen, kleuren en maten die je kunt bedenken, kom je tegen bij Rungis versmarkt. En dat van de beste kwaliteit.

Voorop met Rungis ontbijt
Het Rungis assortiment is elke vrijdag verkrijgbaar in onze grotere filialen. Elke eerste vrijdag van de maand staat bij Sligro in het teken van culinaire inspiratie. Onze versspecialisten nemen je tijdens het Rungis Ontbijt mee naar de wondere wereld van de producten van de Rungis versmarkt. Van structuren tot bereiding. Van smaak tot opmaak. Met deze inspiratie ben je de concurrentie net een stapje voor. Samen met onze versspecialisten willen we een bijdrage leveren aan jouw succes.

Ook meedoen?
Voor exclusieve inspiratie ben je bij het Rungis Ontbijt aan het goede adres. Benieuwd waar en wanneer het volgende event plaatsvindt? Neem dan contact op met jouw versspecialist van Smeding.

Smeding Groenten & Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement