Kunstige ontbijtjes met exoten

16 juli 2019

Ontbijten buiten de deur: het gebeurt steeds vaker. Want eerlijk is eerlijk, buitenshuis ontbijten is gewoon gemakkelijker, leuker én lekkerder. En waarom alleen ontbijt serveren tussen 8 uur en 10 uur? Mensen kiezen er steeds vaker voor om op andere momenten van de dag te ontbijten. Speel eenvoudig in op deze trend. Wij helpen je op weg met recepten en kleurrijke exoten. Want een lekker en uniek ontbijt zorgt voor terugkomende gasten!

Kwaliteit

Serveer kwalitatieve ontbijtjes en je gasten zullen gegarandeerd terugkomen. Tip: ga liever voor een beperkt aanbod aan verrassende ontbijtjes van goede kwaliteit, dan voor een heel groot aanbod  aan standaard ontbijtjes met kant-en-klare producten.

Instagrammable ontbijtjes

Het oog wil ook wat! Besteed daarom veel tijd aan de opmaak van je ontbijt. Grote kans dat jouw ontbijtjes dan schitteren op Instagram. En dat wil je, want zo leren steeds meer mensen jouw aanbod kennen.

Overnights oats

Overnight oats zijn havervlokken (die een nacht geweekt hebben in melk) met gezonde ingrediënten zoals fruit, sesamzaad of rozijnen. Hét ontbijt van nu! Varieer met het mooiste fruit. Van een knalgele mango, Kaapse kruisbes, pitahaya (dragonfruit) of gewoon Nederlands zomerfruit. Fruit dat er allemaal prachtig uitziet! Bekijk het recept voor overnight oats met frambozen en rood fruit >Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

 

Chia-yoghurt

Door chiazaad te combineren met yoghurt ontstaat er een soort pudding, die heerlijk combineert met fruit. Leef je uit qua presentatie en topping. Tip: serveer jouw ontbijt in een potje. Easy peasy voor jou maar ook voor je gast! Gebruik een kokosnoot of ananas ook eens als kom voor een nog mooiere presentatie.

Smoothies

Natuurlijk kun je je met smoothies ook nog altijd uitleven. De avocadosmoothie met vanilleyoghurt en kiwi is een aanrader, afgetopt met kiwi en knapperige pistachenootjes.

 

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement