Kerstaftrap bij Koppert Cress

6 december 2018

Maandag 3 december vond de jaarlijkse kerstaftrap voor onze filialen plaats. Dit keer waren we op bezoek bij een leverancier van onze cressen: Koppert Cress. Tijdens de aftrap stond het inspireren van alle collega’s voor de komende kerstperiode centraal. Daarnaast werd er teruggekeken op het afgelopen jaar 2018 en was er alvast een korte vooruitblik op het jaar 2019.

Het hoofdkantoor en de kassen van Koppert Cress vind je aan de westkust van Nederland in het plaatsje Monster. Met een rondleiding, een proeverij en een presentatie, mochten we kennismaken met dit mooie bedrijf. Een prachtige setting voor onze kerstaftrap.

In de luxe keuken van Koppert Cress hebben onze eigen chefs van Smeding het diner verzorgd. Een heerlijk drie gangen menu, waarbij champignons centraal stonden. De drie gangen werden uitgeserveerd door de aanwezige directie en regionaal verkoopleiders.

Het was een zeer geslaagde kerstaftrap op locatie bij onze leverancier Koppert Cress. Wij zijn klaar voor de komende kerst!Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

 

 

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement