Inspiratie voor jouw foodtruck met Festifood

28 juni 2017
Inspiratie voor jouw foodtruck met Festifood

Op festivals kun je tegenwoordig veel meer eten en drinken dan alleen ongezonde snacks en drankjes. De start van een nieuw festivalseizoen vraagt daarom om nieuwe ideeën en plannen. Met Festifood helpen we jou met verrassende en vernieuwende concepten. Hiermee breng je iedereen gegarandeerd in de festivalstemming.

 10 lekkerste festibites en drinks

Naast opvallen is een onderscheidend menu belangrijk. Of je nu serveert vanuit een bakfiets of foodtruck, zorg dat je iets anders doet dan de concurrentie. Dit doe je met deze 10 festibites en drinks:

  1. Groentepasta’s
  2. Fresh Lemonades
  3. Vega burgers
  4. Verse friet
  5. Fruitbowls
  6. Verse kruidenthee met dadels
  7. Corn on the cob
  8. Drink Your Fruit
  9. Spring rolls
  10. Trendy smoothies

Vitamine Bo over Festifood

Foodtruckeigenaar Bo van Vitamine Bo over Festifood: ‘’Met de concepten en producten van Smeding kan ik snel een mooie uitstraling creëren in mijn foodtruck. In mijn foodtruck is weinig ruimte, en vaak is er tijdens een evenement weinig tijd. Daarom is het ideaal dat ik met bijvoorbeeld de Fresh Lemonade Infusion de Fresh Lemonades direct op smaak heb. Ik voeg zelf wat vers fruit toe en klaar!’’Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Voordelen van Festifood

Deze concepten zijn ideaal om toe te passen voor je foodtruck, event, braderie of cateringklus. Zo zijn de groentepasta’s bijvoorbeeld snel te bereiden. Fresh Lemonades zijn echte eyecatchers. En stuk voor stuk zijn het allemaal omzetboosters. Bovendien speel je in op de trend van gezond en gemak.

Doe inspiratie op

Wil je meer informatie over deze 10 unieke festibites en drinks? Ga naar smeding.nl/festifood en ontdek hoe jij ze in een handomdraai toepast.