In één handeling de perfecte hot lemonade

10 oktober 2017

De najaarssmaken van de Fresh Lemonade Infusions van FRSH Matters zijn nu verkrijgbaar. Naast de gloednieuwe Infusion met de smaak van blauwe bes en gember vind je ook de vertrouwde appel en kaneel Infusion terug in het assortiment. Maar hoe maak je eigenlijk de perfécte hot lemonade?

Nieuw doseerpompje

Met het nieuwe doseersysteem zet je in een handomdraai de heerlijkste hot lemonades op tafel. Dankzij het doseerpompje breng je een warme drankendispenser met heet water in één keer op smaak. Het pompje draai je eenvoudig op de Infusion fles. Met 1:7 deel Infusion heb je de perfecte verhouding te pakken. Gemakkelijker dan dit wordt het niet!

Serveer in stijl

Ieder drankje smaakt beter uit een mooi en goedgevuld glas. Serveer de hot lemonade dus in een bijzonder glas. Voeg wat verse kaneelstokjes of gember toe én natuurlijk wat vers fruit. Met deze kleine extra’s vergroot je de beleving gegarandeerd!Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Durf

De perfecte hot lemonade maak je zelf. Door te testen, te proeven en te durven. Durf nieuwe combinaties aan te gaan door verschillende kruiden en specerijen toe te voegen. Maak de hot lemonade met blauwe bes en gember Infusion bijvoorbeeld wat zoeter door verse grapefruit toe te voegen. Met de Infusions van FRSH Matters kun je eindeloos variëren!

 

32584 – Fresh Lemonade doseerpompje

Smeding Groenten & Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement