Proef de toekomst op de Horecava

7 januari 2019

Van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari 2019 is de Horecava dé ontmoetingsplaats voor foodprofessionals. Je vindt Smeding bij stand 07.200, bij Hrbs en in het pop-up restaurant van The Traveller!

Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst

In vier dagen tijd zie, ruik, proef, voel en hoor je op de Horecava de toekomst op het gebied van alles wat met food te maken heeft! Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen, volg interactieve workshops en bekijk demo’s van verschillende chef koks.

Inspiratie van ons en onze leveranciers

Niet alleen wij zijn aanwezig, ook onze leveranciers kunnen je inspireren. Zo is FrietHoes er bij stand 07.642 met hun écht verse friet en Hrbs laat je bij stand 01.600 hèt verse kruidenconcept zien. Ontdek wat een circulair kruidenconcept kan bijdragen aan de beleving in jouw horecazaak.

Hier vind je ons

Je vindt Smeding bij stand 07.200, bij Hrbs en in het pop-up restaurant van The Traveller. Zien we je daar?

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement