Groenten als vleesvervangers

28 augustus 2018

De vegatrend zet nog steeds door! Het aantal flexitariërs blijft toenemen en je merkt dat steeds meer Nederlanders minstens 1 keer per week geen vlees eten. Kom de flexitariër tegemoet en zet heerlijke, vegetarische gerechten op je menukaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van een broodje krokante wortel? Wij geven je ideeën groenten als ideale vleesvervangers!

Deze groenten gebruik je als ideale vleesvervangers

Met de Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters (nú in de aanbieding bij Sligro!) maak je in een handomdraai verantwoorde gerechten.
Door de sous-vide garing blijven de pure smaak, voedingswaarden, vitaminen, structuur en kleur behouden. De toegevoegde verse kruiden maken de producten nóg lekkerder.

Sous-Vide bospeen
Maak kennis met de krokante wortel! Met Sous-Vide bospeen maak je de vegetarische variant van het klassieke broodje knakworst. Smullen! Bekijk het recept voor het broodje krokante wortel.

Bestel hier Sous-Vide bospeen van FRSH Matters >

Sous-Vide knolselderij
Met de Sous-Vide knolselderij van FRSH Matters bereid je gemakkelijk een lekker vegetarisch gerecht: de knolselderijburger. Bekijk snel het recept.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Bestel hier Sous-Vide knolselderij van FRSH Matters >

Sous-Vide mais
Sous-Vide mais van FRSH Matters is ideaal voor het maken van lekkere spiesjes. De groentespies is een klassieker en dus zeker één om niet te vergeten!

Bestel hier Sous-Vide mais van FRSH Matters >

 

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement