Ga op inspiratiereis op de Horecava

10 januari 2018

Deze week is de Horecava dé ontmoetingsplaats voor foodprofessionals. Je vindt Smeding in het Aziatische paviljoen. In vier dagen tijd zie, ruik, proef, voel en hoor je de toekomst op het gebied van alles wat met food te maken heeft, ook van onze leveranciers.

Marge met AGF

Onze culinair specialist Egon Verstraeten verzorgt elke twee uur een masterclass waar hij laat zien én proeven hoe je meer marge maakt met groenten en fruit.

Inspiratie van onze leveranciers

Er zijn ook een heel aantal leveranciers van Smeding op de Horecava met hun prachtige verse producten zoals bijvoorbeeld Friethoes en Koppert Cress.

Dagverse friet van Friethoes

Friethoes serveert tijdens de Horecava dagverse friet met diverse heerlijke toppings. Om te proeven moet je bij hun stand in hal 7 zijn. Kort geleden brachten we een bezoek aan de frietfabriek van Joost en Sebastiaan Hoes in Haarlem.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Nieuwste cress van Koppert Cress

Koppert Cress heeft een primeur op de Horecava. Ze hebben de Lupine Cress gelanceerd, de nieuwste aanwinst in de Koppert Cress collectie. De cressen die je in ons assortiment vindt, worden allemaal geteeld door Koppert Cress.

 

 

 

 

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement