Vet lekker uit het vet: frietje méér

5 maart 2019

Het frietje met werkt aan zijn gastronomische opmars. Vergeet de gewone pieper en gebruik bijzondere aardappelrassen. Serveren doe je vervolgens met mooie, culinaire mayonaises. Het frietje met wordt frietje méér! Van paarse chips, driekleurenwedges tot met kruiden gevulde chips!

Paarse chips met kaviaar

De paarse Truffe de Chine en de knalrode tobiko: allebei prachtig van kleur. Een overheerlijke smaakcombinatie! Bekijk het recept >

Fajita fries

In deze variant op loaded fries wordt de friet beladen met karakteristieke elementen uit de Mexicaanse keuken: kruidig vlees, guacamole, jalapeño’s, koriander en tacochips! Bekijk het recept >

Superknapperige parmezaanfriet

Dat je friet tweemaal moet bakken om ze echt lekker knapperig te krijgen, weet bijna iedereen. Maar het kan nog beter! Ga aan de slag met het recept >Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Driekleurenwedges met piment-kappertjesmayo

Drie kleuren aardappelwedges, gefrituur en gereserveerd met gefrituurde rozemarijn en zoutvlokken: een beproefd smaaktrio! Zo maak je deze smaaktrio >

Met kruiden gevulde chips

Mooi om te zien, extra lekker om op te eten: deze chips zijn niet bestrooid met kruiden, maar ermee gevuld. Lekker met pittige, vegan srirachamayo. Bekijk het recept >

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement