Eyecatcher en smaakmaker in één

22 september 2017

Salty Fingers zijn klein van stuk, maar groot van smaak. De plantjes groeien langs de kust van Azië en tropisch Amerika. De Salty Fingers van Koppert Cress zijn een rijke toevoeging aan vele gerechten.

Ziltig en crispy

De groene plantjes zijn een opvallend, decoratief en vooral smaakmakend ingrediënt. Ze hebben een knapperige textuur en een licht bittere, zoutige smaak. Salty Fingers combineren fantastisch met paddenstoelen en vlees. Maar ze zijn het állerlekkerst bij vis, schaal- en schelpdieren.

Unieke teelt

Kwekerij Koppert Cress teelt de De Salty Fingers jaarrond. Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’, oftewel zaailingen van unieke planten. De plantjes worden op een maatschappelijk verantwoorde manier geteeld, met biologische gewasbescherming.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Toepassing

Voor gebruik hoeven de ziltige plantjes alleen afgespoeld te worden. De Salty Fingers zijn een opvallende toevoeging aan de opmaak van het bord. Met de plantjes maak je je gerecht helemaal af. Zowel in vorm als smaak.

22514 – Koppert Cress Salty Fingers 50 stuks

Smeding Groenten & Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement