De Vegetarische Restaurantweek: meld je restaurant aan!

14 januari 2020

Geef jouw creativiteit en vegetarische kookkunsten een podium en geef je nu op voor De Vegetarische Restaurantweek, die plaatsvindt van 9 t/m 15 maart 2020. De Vegetarische Restaurantweek is onderdeel van De Nationale Week Zonder Vlees.

Direct aanmelden? Dat kan via de website van De Vegetarische Restaurantweek.

Over De Vegetarische Restaurantweek

Over drie maanden is het weer zover! Van 9 t/m 15 maart 2020 vindt de tweede Nationale Week Zonder Vlees plaats, en daarmee ook de tweede editie van de vernieuwde Vegetarische Restaurantweek.

Als partner inspireren en helpt Smeding je tijdens deze week

Deze tweede editie wordt groter, professioneler en breed gesteund door partners uit de industrie, waaronder wij (Smeding) en Sligro. Wij zullen je inspireren en helpen om er tijdens De Vegetarische Restaurantweek echt iets van te maken. Smeding maakt het jou gemakkelijk!

 Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Ga jij voor de eervolle titel?

Populairste Vegetarische Gerecht
Dit jaar kunnen de bezoekers op hun favoriete vegetarische gerecht van De Vegetarische Restaurantweek stemmen. Hoe? Door een foto van het gerecht te delen op Instagram met #vegetarischerestaurantweek en een tag voor het restaurant.

Beste Vegetarische Restaurant
Daarnaast kunnen bezoekers een stem uitbrengen op hun favoriete restaurant van De Vegetarische Restaurantweek. Dit is mogelijk door het restaurant 1 – 5 sterren te geven op de pagina van het restaurant (via de website van De Vegetarische Restaurantweek).

Alvast meer weten? Bezoek de website van De Vegetarische Restaurantweek >

Geef jouw creativiteit en vegetarische kookkunsten een podium

De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees, een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten), waardoor heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Dit biedt jou de mogelijkheid om (nieuwe) ‘flexitariërs’ aan te spreken of om jezelf van een andere kant te laten zien! Geef je vegetarische gerechten een podium en geef je op.

Doe mee en meld je restaurant aan!

Waar wacht je nog op? Meld jouw restaurant direct aan > 

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement