Blijk van waardering van de Voedselbank

1 november 2018

Vrijdag 26 oktober was de Voedselbank Stas Groningen op bezoek bij Smeding. Tijdens dit bezoek werden we verrast met een mooi beeld als dank voor onze samenwerking. Het beeld symboliseert de waardering die wij krijgen voor de grote bijdrage aan het beschikbaar stellen van groenten en fruit voor de Voedselbank in de stad én provincie Groningen.

Perfect voor directe consumptie

Al jaren voorzien wij de Voedselbanken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe kosteloos van aardappelen, groenten en fruit. Door de naderende houdbaarheidsdatum zijn deze producten niet meer geschikt voor verkoop aan onze klanten. Ze zijn nog wel perfect voor directe consumptie. Om te voorkomen dat we deze groenten en fruit moeten weggooien, doen we graag  iets voor de maatschappij. Zo krijgen al onze producten een mooie bestemming!

Voor 2300 huishoudens

De Voedselbank van de provincie Groningen voorziet zo’n 2300 huishoudens met de groenten en fruit van Smeding. Dit zijn alle huishoudens die de 9 Voedselbanken van Groningen voorzien van eten en drinken. Bij deze voedselbanken kunnen, de daarvoor in aanmerking komende, huishoudens 6 dagen per week terecht. Alle groenten en fruit die we als Smeding bij de voedselbanken afleveren, krijgen op deze manier een goede bestemming.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Waardering

Ulfert J. Molenhuis, bestuursvoorzitter Voedselbank Stas Groningen: “U staat het ons allemaal af, maar levert het ook kosteloos in onze distributiecentra. In de stad Groningen waar we wekelijks zo’n 750 huishoudens voorzien van voedsel via een supermarktsysteem, nemen uw producten altijd gretig aftrek bij onze cliënten. Ze zien uw producten als een luxe kwaliteitsproduct en zijn er altijd zichtbaar blij mee!” 


Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement