Aspergebeleving bij Mijnboer teler Will Teeuwen

28 mei 2019

De gelukkige winnaars van de Mijnboer winactie bij SPAR hadden afgelopen zaterdag eindelijk hun aspergebeleving inclusief diner bij Mijnboer teler Will Teeuwen op het veld.

Winactie bij SPAR

Tijdens de week van 6 mei 2019 maakten klanten van SPAR bij aankoop van een verpakking Mijnboer asperges kans op een diner voor 2 bij de teler op het veld. Wat de klant moest doen? De aankoopbon van de Mijnboer asperges inleveren bij zijn of haar eigen SPAR winkel. Easy!

Ontvangst met Limburgse vlaai

De winnaars en SPAR ondernemers werden zaterdag 25 mei 2019 bij Mijnboer teler Will Teeuwen hartelijk ontvangen met Limburgse vlaai. Heerlijk! Will Teeuwen nam iedereen mee in de wereld van asperges en vertelde over Teboza.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Zelf asperges telen

Asperges telen makkelijk? Echt niet. En dat mochten de winnaars én SPAR ondernemers zelf ervaren. Het hele proces werd laten zien, van het veld tot aan de Mijnboer verpakte asperges.

Een diner voor 2 op het veld

Daarna mochten de winnaars natuurlijk genieten van een uitgebreid asperges diner. Heerlijk!

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement