Nieuwe verpakkingsrange Koppert Cress

Kruiden en cressen

Kruiden en cressen worden steeds meer én creatiever gebruikt. En dat is niet zo raar, want je gerecht breng je er gemakkelijk mee op smaak. Deze kleine toevoegingen laten je gerecht spreken en maken het nét wat bijzonderder.

De cressen die je in ons assortiment vindt, worden geteeld door Koppert Cress. Zij zijn ontzettend innovatief en creatief op het gebieden van cressenteelt. Je hebt ruime keuze uit verschillende soorten cressen, leaves, eetbare bloemen en samengestelde mixen. Voor iedere gelegenheid is er een bijzondere cress. En voor ieder gerecht bestaat er dan ook een perfecte smaakcombinatie. Of het nu gaat om de smaak, de geur of de presentatie; een cress kun je werkelijk overal bij gebruiken.

Met verse kruiden zorg je voor een optimale smaakbeleving. Het is de finishing touch in ieder gerecht. Met verse kruiden zorg je voor een pure smaak die nog lang in de herinnering van je gasten zal blijven hangen.

Ook zijn er verschillende soorten kruiden die je kunt gebruiken voor het maken van verse kruidenthee. Met deze verse en duurzaam geteelde kruiden zet je een bijzonder aanbod op de kaart. Bovendien is verse kruidenthee een echte margemaker in de horeca!

 

 

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement