Pak uit met de kerst

Kerst is dé tijd om culinair uit te pakken! De mooist gedekte tafels en prachtige combinaties van kleuren en smaken. Gezellig met familie en vrienden uitgebreid eten en drinken. Want culinaire creativiteit laat zich niet beperken. Om deze kerst jouw gasten te verrassen, inspireren we je met bijzondere groenten gerechten. Vervang deze kerst de klassieke kalkoen voor een No meat steak van witlof of bloemkool. Of steel de show met de Smoked watermeloen ham. Ontdek alle unieke groenten en fruit kerstconcepten en laat je inspireren.

Smoked watermeloen ham

Met een showstuk pak je uit op tafel. Ga dit jaar voor iets echt bijzonders en zet de Smoked watermeloen ham op tafel. Het smaak echt als vlees maar dan volledig vegatarisch.

Mini groenten

Een tafel vol blikvangers, net zo mooi gepresenteerd als dat ze smaken. Verras je gasten met onze mini groenten. Ontdek het assortiment en ga direct aan de slag met de recepten.

No meat steaks

De ultieme verrassing: deze steaks maak je niet van vlees of vis. Je maakt ze van groenten. Stoere groente gerechten van bloemkool, rode kool of witlof.

Culinair met paddenstoelen

Boordevol eiwitten en een stuk veelzijdiger dan je wellicht denkt. Paddenstoelen bieden tal van mogelijkheden om je culinair mee te onderscheiden.

Boomgerijpte mango

Ontdek en proef deze kerst de boomgerijpte mango!

  • De mango blijft langer aan de boom hangen en wordt hierdoor rijper geoogst
  • Ongekende zoete en volle smaak
  • Waan je in de tropen bij het eten van de boomgerijpte mango
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement