Onze culinair adviseurs over Sous-Vide ananas

21 mei 2019

Heb jij de nieuwe FRSH Matters Sous-Vide groenten en fruit van dit seizoen al gespot óf geproefd? Met de nieuwste seizoensgroenten en -fruit serveer je altijd het lekkerste dat de natuur te bieden heeft. Eén van de nieuwe Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters is de Sous-Vide ananas. Volgens onze culinair adviseurs Marnix Beekhuizen (@bymarnix op Instagram) en Carlo van Essen een echte aanrader!

Met Sous-Vide ananas van FRSH Matters maak je in een handomdraai verantwoorde gerechten. Dankzij de vacuüm gegaarde bereiding blijven smaak, structuur, kleur en voedingswaarde optimaal behouden. De ananas is op smaak gebracht met rozemarijn en kaneel. Lekker in een frisse salade. Of gril de ananas voor een verrassend dessert!

 

 

Tijdens inspiratiesessies met klanten krijg ik vaak positieve reacties op de Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters, waaronder de Sous-Vide ananas. Ook van klanten die er nog nooit mee hebben gewerkt! – Carlo van Essen
Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Onze culinair adviseurs zijn enthousiast!

Culinair adviseur Marnix Beekhuizen is enthousiast over Sous-Vide ananas van FRSH Matters. Hij gebruikt ze regelmatig tijdens inspiratiesessies met klanten. Bijvoorbeeld tijdens de ZiN masterclass Healthy BBQ. “Je hebt geen waste, het fruit is direct te gebruiken en je bespaart tijd. En dan heb ik het nog niet eens over de houdbaarheid, smaak en sappigheid die behouden blijven!”

Ook culinair adviseur Carlo van Essen is positief: “Tijdens inspiratiesessies met klanten krijg ik vaak positieve reacties op de Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters, waaronder de Sous-Vide ananas. Ook van klanten die er nog nooit mee hebben gewerkt!”

Koken met Sous-Vide ananas? Tips van Marnix en Carlo!

Marnix’s tips:

  • Als tartaar gesneden voor een ceviche met kingfish
  • Als dessert gegrild met kokos amandelschuim
  • Gebakken met rode curry
  • Ananas beignets
  • Salade met ananas, honing, limoen en olijfoliemayonaise

Carlo’s tip:
“Toevallig afgelopen week de Sous-Vide Ananas van FRSH Matters op de Green-Egg gegrild en afgelakt met siroop van Drambuie, honing en kaneel. Heerlijk!”

Probeer ook de andere Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters

Naast Sous-Vide ananas hebben Marnix en Carlo nog een favoriet van de Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters. Carlo: “Sous-Vide bospeen vind ik heel erg lekker én je kunt er erg veel mee variëren!” Marnix is het daar mee eens. “Naast Sous-Vide ananas is Sous-Vide bospeen ook een echte favoriet!”

Dit seizoen is de Sous-Vide ananas met rozemarijn een échte favoriet. Maar houd altijd de actuele ‘smaken’ van de Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters in de gaten. Zo serveer je altijd het lekkerste dat de natuur te bieden heeft.

Over Sous-Vide groenten en fruit

De Franse term sous-vide staat voor vacuüm gegaard. Verse en onbewerkte groenten worden vacuüm verpakt en in een waterbad op nauwkeurig gecontroleerde temperatuur gegaard. Na de verhitting wordt het product snel afgekoeld. Dit zorgt voor een veel langere houdbaarheid van de groenten. Zonder dat er conserveringsmiddelen en E-nummers aan worden toegevoegd. Bij een sous-vide bereiding blijven smaak, structuur, kleur, vitaminen en voedingswaarden optimaal behouden!

Daarom Sous-Vide groenten & fruit van FRSH Matters:

  • Zonder E-nummers en conserveringsmiddelen
  • Langer houdbare verse groenten en fruit
  • Snel en gemakkelijk in gebruik
  • Ruimte voor je eigen creativiteit
  • Met behoud van smaak en voedingsstoffen

Bekijk het huidige assortiment van de Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters >

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement