Heel veel lekkers op een stokje

8 april 2019

Ga voor heel veel lekkers op een stokje met vegan yakitori, bacon banana, fish and chips, sangria en bloody mary. Of ga voor jouw eigen creativiteit! Van sous-vide gegaarde groenten, vis tot fruit… prik alle gekheid op een stokje. De ideale partybites om uit te delen, maar ook heerlijk als amuse bij een walking dinner of buffet.

Vegan yakitori

Voor de vegan yakitori gebruik je Sous-Vide gegaarde zoete aardappel van FRSH Matters. Heb je geen buigbare spies? Prik je gerechten dan op een houten prikker.

Bekijk hier het recept >

Bacon banana

Go bananas met bacon banana op een stokje! Een lekker gerechtje dat je in 20 minuten klaar hebt. Bestrooi je bacon banana met de gehakte, pure chocolade en serveer onmiddellijk.

Bekijk hier het recept >Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Fish and chips

Voor fish and chips op een stokje heb je 50 minuten van je tijd nodig. En dan heb je een heel verrassende partybite! Met onder andere zoete aardappel en schelvisfolet zonder vel.

Sangria of Bloody Mary op een stokje

Mmmm… je favorietje drankjes op een stokje! Een keer wat anders… Tip: de ingrediënten infuseren het allerbeste met de smaken van de likeur wanneer je een vacumeerapparaat of een Vacuvin gebruikt. Beschik je hier niet over, laat de ingrediënten dan langer marineren. Reken op zo’n 2 uur.

Bekijk het recept voor Sangria op een stokje >Bekijk het recept voor Bloody Mary op een stokje >

 

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement