3 culinaire supermakkelijke en snelle Sous-Vide gerechten

Wil jij gemakkelijk en snel  iets bijzonders serveren, waar je je eigen twist aan kan geven? Met de Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters maak je in een handomdraai verantwoorde gerechten. Maar dit wist je vast al! Daarom inspireren we je graag met Sous-Vide gerechten. Supermakkelijk en snel bereid.

Sous-Vide groenten: wat zijn ook alweer de voordelen?

Met de Sous-Vide groenten van FRSH Matters zet je op elk moment van de dag lekkere, verse seizoensgroenten en fruit op tafel.

Vacuüm gegaard

Sous-Vide is de Franse term voor vacuüm gegaard. Onbewerkte groenten en fruit worden vacuüm verpakt en in een waterbad gegaard. Omdat het product na bereiding snel wordt afgekoeld, zijn Sous-Vide gegaarde producten veel langer houdbaar.

  • Zonder E-nummers en conserveringsmiddelen.
  • Langer houdbare verse groenten en fruit.
  • Snel en gemakkelijk in gebruik.
  • Ruimte voor je eigen creativiteit.
  • Met behoud van smaak en voedingsstoffen.
  • Het Sous-Vide assortiment wisselt per seizoen. Met seizoensgroenten serveer je altijd het lekkerste dat de natuur te bieden heeft.

Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

3 culinaire gerechten met Sous-Vide groenten van FRSH Matters

Je kent inmiddels de voordelen van Sous-Vide groenten. Redenen genoeg om gemakkelijk en snel gerechten te serveren met de Sous-Vide groenten van FRSH Matters! Met liefde en je eigen creativiteit bereid, natuurlijk. Toch nog wat inspiratie opdoen? Hieronder vind je drie verschillende gerechten met Sous-Vide groenten.

Bereid met Sous-Vide bieten duo van FRSH Matters. Bestel >

Bereid met Sous-Vide witlof van FRSH Matters. Bestel >

Bereid met Sous-Vide knolselderij van FRSH Matters. Bestel >

Meer weten?

Wil je nog meer weten over de Sous-Vide groenten van FRSH Matters? Je vindt alle informatie op de website van FRSH Matters.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement