Assortiment Hrbs kruiden

HRBS

Altijd verse kruiden, klaar om te oogsten.

De gewassen komen klaar om te oogsten aan op de locatie. Prikkel je zintuigen en pluk de kruiden wanneer je wilt. Voeg ze vervolgens toe aan je thee/cocktail of top je salade/maaltijd af met deze natuurlijke smaakmakers. Wanneer de trays geoogst zijn, kunnen ze direct gewisseld worden met nieuw vers gewas. Jij bepaalt zelf welk gewas en hoe vaak!

Download de HRBS  leaflet >

Circulair

Hrbs gelooft in een economie waarbij bronnen zo min mogelijk worden uitgeput. Waarbij áfval’ het startpunt kan zijn van een nieuwe cyclus. In het gehele proces werken wij toe naar een gesloten systeem. Zo worden de trays na gebruik weer schoongemaakt en opnieuw in de kweek gezet.

Supervers

Met jouw eigen levendige keuken trek je versbeleving naar een nieuw niveau! We hebben zorgvuldig 2 combinaties voor je geselecteerd die aansluiten bij de trends binnen de horeca. De kruiden worden pas op het allerlaatste moment geoogst, hierdoor zijn de kruiden veel intensiever van smaak en heb je minder nodig om je gerecht op smaak te brengen.

Snel en gemakkelijk

Heb je geen groene vingers? Geen probleem! Het in leven houden van de gewassen gaat erg gemakkelijk met de Hrbs meubels. Deze meubels zijn voorzien van een waterbassin en eventueel een LED toepassing. Je zet de trays er zo in. De meubels hebben precies wat de kruiden nodig hebben. Het type meubel kies je zelf, afhankelijk van je wensen.

Assortiment

Peterselie

Een tray met verse peterselie. Afmetingen: 30 x 40 cm.

Bieslook

Een tray met verse bieslook. Afmetingen: 30 x 40 cm.

Tijm

Een tray met verse tijm. Afmetingen: 30 x 40 cm.

Marocmunt

Een tray met verse marocmunt. Afmetingen: 30 x 40 cm.

Citroenmelisse

Een tray met verse citroenmelisse. Afmetingen: 30 x 40 cm.

Koriander

Een tray met verse koriander. Afmetingen: 30 x 40 cm.

Chocomunt

Een tray met verse chocomunt. Afmetingen: 30 x 40 cm.

Basilicum

Een tray met verse basilicum. Afmetingen: 30 x 40 cm.

Meubels

HRBS Crate

L410xB305xH136

HRBS Planter

L610xB415xH905

HRBS Bar

L1380xB612.5xH1220

Wil je nu meer weten over dit concept? Neem dan contact op met jouw account manager of vraag ernaar in het filiaal in Amsterdam of Den Haag Forepark.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement