Herfstgroenten en -fruit

Misschien wel één van de mooiste seizoenen van het jaar; de herfst! Met bijzondere seizoensgroenten en prachtige kleuren geeft het iedereen een warm gevoel. Ontdek op deze pagina een aantal productgroepen van het seizoen, laat je inspireren met heerlijke recepten en ontdek een teler van een typische herfstgroente.

Herfst

De herfstperiode is de periode van verkleurde en vallende bladeren, kortere dagen, bijzondere dieren en heerlijke groenten- en fruitsoorten. Mooie producten met warme, herfstachtige kleuren. Wat dacht je van de meest kleurrijke pompoenen, exclusieve paddenstoelen of de lekkerste appels & peren? Dit seizoen biedt je veel mogelijkheden.

Sous-vide

Maak kennis met Sous-Vide groenten van FRSH Matters. Dé basis voor verrassende gerechten vol smaak. Daarnaast bespaar je tijd in de keuken omdat de groenten al sous vide gegaard zijn. Ontdek hier het herfst- en winterassortiment.

teler_koolen_champignons

Teler Koolen

Koolen Champignons is een echt familiebedrijf. Naast vader Leo werken zijn zoons Teun en Koen Koolen ook actief in het bedrijf. Samen telen zij bijzondere en duurzame paddenstoelen, van een witte champignon tot een roze oesterzwam.

exclusief_23_eerlijk_51

Inspiratie

Laat je inspireren door de meest bijzondere herfstrecepten. Wist je dat een gevulde pompoen van de barbecue ook erg lekker is?  Of wat dacht je van een Tarte Tatin van wilde paddenstoelen? Proef het seizoen en verras je gasten!

header herfst

Herfstassortiment

Tijdens de herfstperiode zijn er weer veel bijzondere en smaakvolle producten in het seizoen. Kies er ook voor om te koken met seizoensproducten. Dit is duurzamer, de kwaliteit is nóg beter en de beschikbaarheid is groter.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement