Smeding veggie plank luxe plank

Veggie plank: basis & luxe

Een lekker hapje voor bij een goed glas wijn, bier of frisdrank. Ontdek er snel alles over!

Verras jouw gasten met de veggie plank

Opvallend genoeg is een borrelgarnituur bijna overal hetzelfde en is deze met de jaren nooit veranderd.

Bied jouw gasten ook een gezonde keuze met meer groenten en minder vlees. Verras je gasten daarom met de veggie borrelplank. Met deze plank overtref je de verwachtingen van jouw gasten en zorg je voor unieke food- en drinkcombinaties. Je kunt eindeloos variëren! Combineer het met kaas of vleeswaren en creëer je eigen signatuur. Een plank waar je gasten zeker voor terug komen.

Daarom een veggie plank

  • Trendy: good food is populair, speel in op de trend
  • Weinig tijd? Gemakkelijk te bereiden
  • Gezond en erg lekker!

Wat heb je nodig?

Wil jij zelf een veggie plank samenstellen? Bekijk wat je nodig hebt. Je kunt de veggie plank zo luxe samenstellen als je zelf wilt. Om het je nog gemakkelijker te maken kun je ook de sous-vide gegaarde groenten en fruit van FRSH Matters gebruiken. Zo serveer je in een mum van tijd heerlijk gegrilde seizoensgroenten! Voor meer informatie over sous-vide producten ga dan naar de website van FRSH Matters.

Combineer deze plank ook met verschillende soorten kazen of vleeswaren.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement