Good Food Café

Heerlijk borrelen na een lange week werken, dagje shoppen of tijdens een gezellig avondje stappen met vrienden. Typisch van die momenten waarop jouw gasten zichzelf eens lekker willen laten verwennen met een drankje en een heerlijk hapje. Een perfect moment voor jou als ondernemer om extra omzet te genereren. 

Hoewel het moment van borrelen niet verandert, zijn de behoeftes van jouw gasten niet meer hetzelfde. De trend van tegenwoordig is genieten op een gezonde en bewuste manier: minder vlees en meer groenten. Maar hoe speel je als ondernemer hierop in? Hoe voeg je gezonde en smaakvolle items toe aan je menukaart?

2 gemakkelijke en trendy borrelconcepten

Met Good Food Café denkt Smeding graag met jou mee! twee verrassende, gezonde en trendy borrelconcepten.

Een borrelgarnituur is tussen 16.00 en 19.00 uur misschien wel hét meest verkochte food item van je kaart. Bied jouw gasten ook een gezonde keuze: de trendy veggie plank. Voor deze plank komen ze zeker terug!

Verse kruidenthee is het perfecte drankje voor een heerlijk moment genieten.100% natuurlijk en vers. Maak van een standaard kopje thee iets bijzonders en zie je omzet stijgen. Gemakkelijk te bereiden en verkrijgbaar in zes verrassende smaken.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement