Smeding trotse hoofdsponsor De Zilveren Bal 2019

18 februari 2019

Smeding Groenten en Fruit is wederom trotse hoofdsponsor van De Zilveren Bal. Op vrijdag 15 maart strijden ’s werelds snelste schaatsers in de Elfstedenhal in Leeuwarden om de felbegeerde zilveren bal. Smeding steunt De Zilveren Bal 2019, omdat wij een passie delen voor sporten én gezonde voeding. Een ijzersterke combinatie!

De wedstrijd
De spectaculaire races tijdens De Zilveren Bal gaan over 100 meter. Sprinten, recht toe recht aan. De beste sprinters staan aan de start van de meest spectaculaire schaatsshow ter wereld. Telkens strijden er drie absolute toppers tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde. Uiteindelijk blijven de drie snelste dames en heren over. Absolute topsport in combinatie met uniek entertainment levert een geweldige avond op! De Zilveren Bal 2018 werd gewonnen door Karolína Erbanová en Michel Mulder.

Programma – Vrijdagavond 15 maart 2019
18:00 uur | Deuren open voor deelnemers en publiek De Zilveren Bal
19:30 – 22:00 uur | De Zilveren Bal
22:00 – 01:00 uur | Afterparty in de ElfstedenhalSchrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Reguliere entreekaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Zilveren Bal en de kassa van de Elfstedenhal (kosten €13,50 per stuk).

© Vincent Riemersma/De Zilveren Bal

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement