Partner Nationale Week Zonder Vlees

1 maart 2019

De tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees staat voor de deur. Smeding is dit jaar trotse partner van deze week en van de Vegetarische Restaurantweek. In de week van 11 t/m 17 maart kun je er dus niet omheen!

Veel Nederlanders eten een week lang geen vlees en vis en ontdekken in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken. Vaker een dag geen vlees of vis eten heeft namelijk een enorm positieve impact op mens, dier en milieu. Wanneer je als volwassene een week geen vlees eet bespaar je 130 liter water, 76 kilometer autorijden en 770 gram dierenvlees! De Nationale Week Zonder Vlees staat in het teken van het promoten van een flexitarisch eetpatroon, waarin vlees en vis worden afgewisseld met vegetarische gerechten. Als specialist in groenten en fruit juichen wij dit initiatief natuurlijk toe!

 Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Inspiratiegerechten
Veel van onze klanten doen ook mee aan de Week Zonder Vlees en de Vegetarische Restaurantweek. We helpen je een handje met lekkere inspiratiegerechten. Bekijk direct of er ook een gerecht voor jou tussen staat! Of proef tijdens de Nationale Week Zonder Vlees in één van de Sligro vestigingen de lekkerste vegetarische hapjes.

De Gezonde Kantine
Wist je dat wij met onze collega’s bij Smeding ook meedoen aan dit initiatief? In onze gezonde kantine serveren we een vegetarisch menu. Daarnaast volgen we een aantal collega’s die ambassadeur zijn van de Week Zonder Vlees. Ze vertellen je alles over hun beweegredenen en laten hun meest favoriete vegetarische gerecht zien. Houd hiervoor onze sociale media in de gaten!

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement