Kookworkshop Villa Pardoes

3 december 2018

Eén van de goede doelen die Smeding ondersteunt is Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag even aan iets anders willen denken dan aan hun ziekte en daarnaast een onbezorgde week samen als gezin.

Smeding ondersteunt Villa Pardoes oa. met de Villa Pardoes salade. Hiervan komt een deel van de opbrengst ten goede aan Villa Pardoes. Ook sponsoren we, in samenwerking met onze klant Vitam, 2 keer per jaar een activiteit.

Kookworkshop
Afgelopen week heeft onze collega Jolanda Hollebeek (accountmanager institutioneel) soep gekookt samen met de kinderen die op dat moment met hun familie in Villa Pardoes verbleven. Zes kinderen hebben hun kunsten vertoond in de keuken tijdens het maken van heerlijke verse groentesoep, pompoensoep en tomatensoep. Ook de broertjes en zusjes van de zieke kinderen, die op dat moment in één van de twaalf huisjes van Villa Pardoes verbleven, mochten meehelpen.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Samen met collega Jolanda en drie medewerkers van Vitam hebben de kinderen onder andere de groenten gesneden, broodjes gebakken en de tafels gedekt. ‘Villa Pardoes is een heel mooi goed doel. Het is fijn om iets tastbaars te kunnen doen voor de gezinnen en om te zien dat ze tijdens zo’n middag enorm genieten samen’, aldus Jolanda.

Naast Villa Pardoes ondersteunt Smeding ook Stichting Verwenzorg.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement