Recept: Frittata van boerenkool

Lekkere frittata van boerenkool.

Dit heb je nodig voor 6 personen

  • 250 gram boerenkool, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 sjalotje, fijngehakt
  • 6 eieren
  • 40 milliliter melk
  • 30 gram Parmezaanse kaas
  • 3 eetlepels olijfolie om te bakken
  • peper & zout

Zo maak je het

  1. Fruit de knoflook en het sjalotje in de olijfolie. Voeg de boerenkool toe.
  2. Meng de eieren met melk, peper en zout.
  3. Voeg het eiermengsel toe aan de boerenkool en roer alles goed door elkaar.
  4. Zet de pan ongeveer 4 minuten in de oven op 175°C.
  5. Haal de pan uit de oven en rasp de Parmezaanse kaas erover.
  6. Serveer de frittata op een snijplank.

Succes!

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement