Eerste biologische babyleaf producten in assortiment

12 juli 2019

Smeding Groenten en Fruit heeft in samenwerking met Green Specialties Holland de eerste biologische babyleaf producten opgenomen in haar assortiment. Teler Adrie van den Einden, eigenaar Green Specialties, heeft de volgende stap gezet in duurzame teelt en is sinds kort Skal Biologisch gecertificeerd voor de teelt van vollegrondsgroenten.

Green Specialties Holland heeft zich gespecialiseerd in de teelt, verwerking en handel van Spinazie, Rucola en Babyleaf. De bladgroenten worden dagelijks en jaarrond geleverd aan gastronomie en Retail in heel Europa. De producten worden in de volle grond geteeld en de blaadjes worden jong geoogst als ze nog heerlijk mals en smaakvol zijn.

Inmiddels zijn de eerste 3 biologisch geteelde producten in het assortiment van Smeding opgenomen. ‘We zijn erg blij met deze mooie uitbreiding van ons biologische assortiment en dat we deze producten in samenwerking met Green Specialties Holland kunnen aanbieden’, aldus Paul Kingma, inkoopdirecteur van Smeding.

Op korte termijn streeft Green Specialties ernaar om nagenoeg het complete assortiment als biologische variant aan te bieden.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement