Fruit

Van appels en peren van Nederlandse bodem tot mandarijnen en meloenen uit Spanje. Van zoet tot zuur en van hardfruit tot zachtfruit. In ons assortiment vind je het allemaal. Met een ruime keuze uit het verste fruit maak jij de lekkerste desserts en fruitsalades!

Tijdens de zomer kun je volop genieten van het lekkerste zachtfruit. Denk aan Hollandse aardbeien en blauwe bessen die met de zon meereizen. Of witte druiven uit Italie. Bramen en frambozen verwerk je tot de lekkerste compotes voor bij je hoofdgerechten!

Jaarrond is er een ruime keuze aan hardfruit. Een lekkere frisse Granny Smith appel voor in de zomer, of Gieser Wildeman stoofperen voor tijdens de kerst. Aan variatie is er geen gebrek. Je kunt gaan voor een basic soort, of pak uit met één van de bijzondere rassen.

Met exoten laat je je gasten kennismaken met de rijkdom van groenten en fruit. Vanuit de hele wereld. Bijvoorbeeld kaki’s uit Spanje of pomelo’s uit Azië. Met deze en vele andere vruchten verwerk je álle wereldse invloeden in jouw gerecht.

Ons citrusfruit en de meloenen komen van de familie Bollo uit Spanje. Al sinds 1922 telen zij op de heuvels van Valencia de meest sappige citrusvruchten. Bij Bollo wordt er gekozen voor kwaliteit boven kwantiteit, waardoor je je gasten áltijd het lekkerste fruit serveert.

 

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement