Smeding veggie bbq barbecue

Folderthema’s

Elke 3 weken komt Sligro met een nieuwe folder vol met inspiratie en aanbiedingen. Elke lopende periode lees je hier 4 thema’s uit de folder op het gebied van groenten en fruit.

Pompoenen

Het is alweer bijna herfst, en als je herfst zegt dan zeg je pompoenen! Met pompoenen kun je ontzettend veel lekkere dingen maken, denk aan stamppot, lasagne, cake en natuurlijk pompoensoep. Deze biologische pompoenen worden geteeld door Gerjan Snippe vlakbij Zeewolde.

Avocado Smeding

Avocado’s

Vol met vitaminen, onverzadigde vetten en ijzer. Ze zijn gezond, lekker en sommige mensen zeggen dat ze veroudering tegen gaan… De avocado is op tientallen verschillende manieren klaar te maken. Wat moet je nog meer weten om de avocado op te nemen in je dieet?

Thee Smeding

Thee

Verse kruidenthee is populair. Steeds meer horecazaken breiden hun assortiment uit met een compleet vers thee assortiment. Als verwarmend drankje, maar ook als onderdeel van lunch en diner. Verras ook jouw gasten met unieke thee- en foodcombinaties!

Bijzondere Aardappels Smeding

Bijzondere aardappels

Aardappels, wij Nederlanders zijn er gek op! Iedereen kent de Eigenheimers en de Bildtstar, maar wist je dat er op Nederlandse bodem ook heel bijzondere aardappelen worden geteeld? De aardappels worden geteeld door Mijnboer teler Jan Klaver uit Medemblik.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement