Folderthema’s

Elke 3 weken komt Sligro met een nieuwe folder vol met inspiratie en aanbiedingen. Elke lopende periode lees je hier 4 thema’s uit de folder op het gebied van groenten en fruit.

Plant based met FRSH Matters

Heb jij geen idee wat je veganisten kunt bieden als ze naar een plant based menu vragen in jouw restaurant? Met het groeiende personeelstekort in de horeca wordt er steeds vaker naar convenience oplossingen gezocht. Ook voor de plant based menukaart bieden wij een variatie aan oplossingen!  Met FRSH Matters helpen wij je graag op weg.

Optimaal sappig

Voor topkwaliteit citrusfruit moet je in Spanje zijn. Het familiebedrijf Bollo beschikt over een schat aan ervaring in het telen, oogsten en verwerken van citroenen, sinaasappels en mandarijnen. En wist je dat je met citrusvruchten heerlijke gerechten op tafel zet? Geef je gerechten een extra boost met de sinaasappelen en grapefruits van Bollo! Lees meer over de citrusvruchten van Bollo of bestel ze hier.

Kerstgemak

Plant based gerechten op de kaart

Denk jij bij plant based al snel aan salades? In ons digitale magazine lees je alles over plant based! Ervaar hoe eenvoudig het is om met producten die je al in huis hebt de meest verrassende plant based gerechten op de kaart te zetten. Zonder dat het jou extra tijd kost! Lees ons digitale magazine over plant based.

Curly Kale

Groene Curly Kale is een babyleaf variant van de traditionele boerenkool. Met een zachtpittige en frisse smaak! Door de fijne blaadjes is Curly Kale geschikt voor salades en smoothies. Of als ingrediënt voor een heerlijke soep. Tip: boerenkoolchips is ook lekker. Bestel hier >

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement