Folderthema’s

Elke 3 weken komt Sligro met een nieuwe folder vol met inspiratie en aanbiedingen. Elke lopende periode lees je hier 4 thema’s uit de folder op het gebied van groenten en fruit.

Perfecte aardappelen

Ben je op zoek naar de perfecte aardappel voor de feestdagen? Met ons assortiment kun je alle kanten op. Of je nu gaat voor zoete of gewone aardappelen, paarse, gele of rode, zelf schillen en kruiden óf direct de oven in; in ons assortiment vind je altijd de perfecte aardappel!

Exotisch fruit

Geef je gerechten een extra boost met exotische juwelen! Exoten kunnen eigenlijk het hele jaar door. Tijdens de feestdagen kun je jouw gerechten met exoten gemakkelijk een feestelijke en kleurrijke twist meegeven. Lees er meer over in ons blog.

Kerstgemak

Kerstgemak

Wil je het je met de feestdagen gemakkelijker maken zonder af te doen aan kwaliteit? Met het assortiment groentencrèmes, Fresh Lemonade Infusions en Sous-Vide groenten van FRSH Matters zet je gemakkelijk en snel verse gerechten op tafel. Voor inspiratie klik je hier.

Aardpeer

De aardpeer is een opvallend knolgewas met een zoetige en licht nootachtige smaak. Je kunt de aardpeer in allerlei combinaties gebruiken, bijvoorbeeld met bospaddenstoelen of met bloemkool. Verras je gasten deze feestdagen met een échte vergeten groente! Bestel hier >

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement