Folderthema’s

Elke drie weken komt Sligro met een nieuwe folder vol met inspiratie en aanbiedingen. Elke lopende periode lees je hier vier thema’s uit de folder op het gebied van groenten en fruit.

Tomatenseizoen

Vanaf de lente zijn de Hollandse tomaten met de beste smaak verkrijgbaar. In deze producten proef je de passie en kennis van onze Mijnboer telers!
Lees meer over tomaten >

Mini groenten

De lekkerste groenten van dit seizoen in een kleiner formaat! Van bospeen tot venkel en van prei tot courgette. Ideaal om gerechten bijvoorbeeld een bijzondere structuur te geven!
Ga bijvoorbeeld voor mini venkel >

Sous-Vide groenten van FRSH Matters

Snel iets bijzonders serveren? Met de vacuüm gegaarde Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters maak je in een handomdraai verantwoorde gerechten. Ontdek snel de smaken van dit seizoen, zoals Sous-Vide ananas, bospeen en venkel!
Lees meer >

Good Food: veggie BBQ

Minder vlees en meer groenten. Vegetarisch koken is de trend op het gebied van koken en dat is op verschillende manieren te verklaren: het is lekker, gezond en je kunt eindeloos variëren. Verras je gasten daarom deze zomer met heerlijke groenten en fruit gerechten van de barbecue.
Lees meer >

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement