Ook dit seizoen zijn er volop mogelijkheden om je te onderscheiden met festifood. Van foodtruckfestival tot evenement en van braderie tot partycatering op locatie. Vanuit je foodtruck of bakfiets. Met deze 5 bijzondere festibites en drinks zet jij gegarandeerd een uniek concept neer op jouw festival.

Festifood

Wij houden van echt en lekker. Daarom selecteren we als specialist in AGF alleen het allerbeste, rechtstreeks van de teler. Zo proef je de natuur iedere dag bij Smeding Groenten en Fruit. Met nieuwe concepten, innovatieve producten, gemaksoplossingen en hechte samenwerkingen met telers ontzorgen we jou om door de seizoenen heen de juiste keuzes te maken. Zo helpen we je ook  met Festifood margemakende concepten te bedenken en voor te bereiden, die je helpen opvallen in het festivallandschap. Door gezond en vernieuwend te zijn. En dat zonder een tijdrovende mise-en-place of de inzet van extra personeel. We doen er alles aan om dit festivalseizoen nog succesvoller te maken!

5 verrassende  festibites

Van foodtruckfestival tot braderie en van evenement tot partycatering op locatie.  Serveer eenvoudig verse seizoensproducten waar je mooie marges op pakt. Zonder dat je daarvoor hoogopgeleid personeel nodig hebt.  Met Festifood bied je gasten nieuwe, verrassende keuzes vanuit elk mobiel verkooppunt. Laat je inspireren door  deze vijf gezonde festibites:

 • Aantrekkelijke marges
 • Echte eyecatchers
 • Puur en verantwoord
 • Snel en eenvoudig te bereiden
 • Geen geschoold personeel nodig

 

Sous-Vide van FRSH Matters

Met de sous-vide gegaarde groenten en fruit van FRSH Matters bereid je in een handomdraai verantwoorde gerechten. Wanneer er een rij voor je verkooppunt staat, maar ook op minder drukke momenten. Gegaard in eigen vocht behouden sous-vide gegaarde groenten en fruit hun natuurlijke smaak, kleur en voedingsstoffen. En blijven ze langer houdbaar. Geef ze vooral je eigen twist met smaakmakers naar keuze.

Rekenvoorbeeld Sous-Vide groenten en fruit

 • Inkoopprijs per burger (broodje en garnituur excl. BTW): €3,12
 • Adviesverkoopprijs per burger (incl. BTW): €6,50
 • MARGE PER BURGER (incl. BTW verrekening) : €4,43

Wil je weten wat op dit moment in het assortiment is of gelijk bestellen? Klik hier >

Fresh Lemonades van FRSH Matters

Mooi gepresenteerd zijn Fresh Lemonades echte eyecatchers op festivals, events en braderieën. Maak van water in no-time iets bijzonders met de Fresh lemonade infusion van FRSH Matters. Met dit fruit- en kruidenconcentraat breng je limonades in no time op smaak. Puur en natuurlijk, zonder E-nummers. Het perfecte alternatief voor frisdrank. Ook heerlijk in dressings, cocktails en desserts. Varieer eindeloos en serveer je eigen smaak recht vanuit je bar of winkeltje.

Rekenvoorbeeld Fresh Lemonades

 • Inkoopprijs per glas (excl. BTW): €0,48
 • Adviesverkoopprijs per glas (incl. BTW): €3,50
 • MARGE PER GLAS (incl. BTW verrekening): €2,83

Wil je weten wat op dit moment in het assortiment is of gelijk bestellen? Klik hier >

Verse ambachtelijke friet van FrietHoes

Met de friet van FrietHoes laat je eenvoudig mensen op grote schaal van een ambachtelijk product genieten. Waar je ook staat: van festival tot foodtruckevent. De lekkerste friet  is vers, onbehandeld en afkomstig van de beste aardappelen van het seizoen. Bak de friet in  drie minuten af en klaar. Pluspunt: mensen zijn bereid meer te betalen voor verse en ambachtelijke friet. Varieer met sauzen en spicemixen om je te onderscheiden. Altijd een succes op elk festival.

Rekenvoorbeeld verse friet

 • Inkoopprijs per bakje (excl. BTW): €0,47
 • Adviesverkoopprijs per bakje (incl. BTW): €3,50
 • MARGE PER BAKJE (incl. BTW verrekening): €2,84

Gelijk bestellen? Klik hier >

Drinkkokosnoot: Drink Your Fruit!

Met Drink Your Fruit presenteer je de hele exoot. Serveer je mocktail, cocktail of puur sap ín de vrucht. Mooi om te zien en puur van smaak. En ook nog eens no waste, want je gebruikt de hele vrucht. Maak er een Drink For 2 van, leuk om samen te delen. Serveer met een drinkkokosnoot een ultiem zomers  gevoel to go. Het kokoswater van de jonge kokosnoot is verfrissend, gezond en een tikkeltje zoet. Het grote voordeel is dat je deze kokosnoot erg eenvoudig serveert. Verpakking eraf, openpellen, rietje erin en klaar om mee  te geven. Feestelijk op elk festival.

Rekenvoorbeeld drinkkokosnoot

 • Inkoopprijs per kokosnoot (excl. BTW): €1,79
 • Adviesverkoopprijs per kokosnoot (incl. BTW): €6,50
 • MARGE PER KOKOSNOOT (incl. BTW verrekening): €4,34

Gelijk de ready to drink kokosnoten bestellen? Klik hier >

Meer weten?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw foodtruck of bakfiets? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag over de lekkerste groenten en fruit concepten voor het festivalseizoen. Alles nog een keer op je gemak nalezen? Dat kan natuurlijk ook! In de Festifood leaflet vind je alle informatie over onze onderscheidende concepten.

 

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement