Inspiratie voor jouw foodtruck met Festifood

Festifood

Ook dit seizoen zijn er volop mogelijkheden om je te onderscheiden met festifood. Van foodtruckfestival tot evenement en van braderie tot partycatering op locatie. Vanuit je foodtruck of bakfiets. Met bijzondere festibites en drinks zet jij gegarandeerd een uniek concept neer op jouw festival.

Daarom festibites!

  • Aantrekkelijke marges
  • Echte eyecatchers
  • Puur en verantwoord
  • Snel en eenvoudig te bereiden
  • Geen geschoold personeel nodig
Verse friet van Friethoes

Verse friet van FrietHoes

In een kleine frietfabriek in Haarlem selecteren, snijden én wassen ze bij Friethoes de beste aardappelen. Ook worden de aardappelen voorgebakken, zodat jij je gasten gemakkelijk kunt laten genieten van dagverse, smaakvolle frieten. Zónder extra behandelingen of toevoegingen!

Fresh Lemonade Folder

Fresh Lemonades

Mooi gepresenteerd zijn Fresh Lemonades echte eyecatchers! Op het terras, bij festivals, in bedrijfskantines, voor cateringklussen en in strandtenten. Dit fruitige water stilt je dorst, verkoelt en is gezond. Met Fresh Memonade Infusion van FRSH Matters breng je je lemonades direct op smaak.

Sous-Vide van FRSH Matters

Met de Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters bereid je in een handomdraai verantwoorde gerechten. Gegaard in eigen vocht behouden sous-vide gegaarde groenten en fruit hun natuurlijke smaak, kleur en voedingsstoffen. En blijven ze langer houdbaar!

Drink Your Fruit

Drink Your Fruit

Verfris je menukaart en verras je gasten met Drink Your Fruit. Hét unieke drankenconcept voor de zomer. Drink Your Fruit is een mocktail, cocktail of puur sap geserveerd ín de vrucht. Verkoelend, gezond en een echte eyecatcher op je terras!

Smeding veggie plank luxe plank

Veggieplank

Het borrelgarnituur is tussen 16.00 en 19.00 uur misschien wel het meest verkochte food item van je kaart. Een lekker hapje voor bij een goed glas wijn, bier of frisdrank. Een belangrijke omzetmaker dus! Met de veggie plank bied je bijzonder borrelgarnituur aan.

Recepten

Yes, het festivalseizoen komt er aan! Maar hoe maak je van jouw foodtruck of bakfiets een groot succes? Wij inspireren je met verrassende margepakkers voor dit festivalseizoen! Festibites waar je gasten blij van worden.

Alle informatie bij de hand? Download onze Festifood brochure >

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement