Alle locaties en adressen

In iedere regio vind je een accountmanager die jou kan ondersteunen op het gebied van groenten en fruit. Ze zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen en het assortiment van Smeding. Ze adviseren je bij het bepalen van het juiste assortiment. Ze weten welke groenten en fruit uit het seizoen komen, wanneer ze verkrijgbaar zijn, waar ze vandaan komen en welke producten duurzaam zijn.

Onze accountmanagers komen graag bij je langs om jouw wensen te inventariseren. We denken met je mee over de nieuwste producten en concepten. Onze specialisten denken in mogelijkheden en staan je graag te woord! Voor meer informatie neem je vrijblijvend contact met ons op.

Adresgegevens hoofdkantoor

Smeding Groenten en Fruit
De Opfaart 1
9076 PG Sint Annaparochie

Adresgegevens vestiging Breda (DC)

Smeding Groenten en Fruit
Iabc 5176
4814 RA Breda

Contactgegevens

0518 – 40 99 40
info@smeding.nl

Contactgegevens Customer Service

Foodservice klant? Neem contact op met onze klantenservice via csfoodservice@smeding.nl.
Foodretail klant? Gebruik dan het e-mailadres csretail@smeding.nl.

Contactgegevens Inkoop

Wil je contact opnemen met onze inkopers? Mail dan naar inkoop@smeding.nl.

Contactgegevens bezorgservice en vestigingen Sligro

De zelfbedieningsvestigingen en bezorgservicevestigingen van Sligro vind je door heel Nederland. Dus altijd bij jou in de buurt. Hier vind je een overzicht van alle Sligro vestigingen en openingstijden.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement