Onderscheidend met ‘Bijzonder assortiment’

Iedere vrijdag is het meest bijzondere assortiment verkrijgbaar in onze Smeding filialen. Wat dacht je van bijzondere tomatensoorten tot minigroenten? Of Italiaanse groenten en rode kiwi’s?

Rungis Marché International

Een groot deel van ons bijzondere assortiment komt van de grootste versmarkt van de wereld: Le Marché International de Rungis in Parijs. Naast het geweldige verse aanbod aan vlees, vis, gevogelte en kaas, vind je er natuurlijk ook de mooiste groenten en fruit. Alle soorten, rassen, kleuren en maten die je kunt bedenken, kom je tegen bij Rungis versmarkt! En dat van de beste kwaliteit. Rechtstreeks van de versmarkt liggen deze mooie producten bij ons in het filiaal.

Ook unieke groenten, fruit en kruiden vanuit telers in Nederland kom je tegen in ons bijzondere assortiment. En wat dacht je van de authentieke Italiaanse groenten in het najaar? Laat je iedere vrijdag verrassen door onze versspecialisten in ons filiaal!

Verras je gast!

Je verrast jouw gasten met de lekkerste en bijzondere groenten en fruit. Iedere week zet jij met onder andere de producten van Rungis Marché International een uniek gerecht op de kaart! Inspiratie nodig? Regelmatig staat in de filialen de proeftuin in het teken van culinaire inspiratie. Laat je inspireren!

Bijzonder assortiment

Je wilt natuurlijk voordeel uit exclusieve en speciale producten halen. Wij maken dit eenvoudiger: vraag iedere week het actuele ‘Bijzonder assortiment’ op bij jouw filiaal- of accountmanager of ontdek hieronder de meest bijzondere en exclusieve producten van dit moment!

Crosne

De Japanse andoorn, oftewel Crosne, is een soort aardappeltje. Crosne wordt voornamelijk in Azië als delicatesse gegeten. De nootachtige smaak doet denken aan die van aardpeer.

Crosne
Art. nr. 132938

Groene tomaten

Groene tomaten
Art. nr. 4460

Grelot uien

Grelot uien (wit)
Art. nr. 61595

Pioppini

Pioppini
Art. nr. 43643

Oesterzwam geel

Oesterzwam geel
Art. nr. 108888

Mango (gevlogen)

Mango (gevlogen)
Art. nr. 46922

Artisjok bos

Artisjok bos
Art. nr. 243200

Jackfruit

Jackfruit
Art. nr. 96261

Oca du Perou

Oorspronkelijk werd deze groente ter vervanging van de aardappel gebruikt. Oca du Perou wordt doorgaans verwerkt in verse salades, maar ook gekookt zijn ze overheerlijk!

Oca du Perou
Art. nr. 2942

Raf tomaat

Deze tomaat, die groen gegeten wordt, rijpt van binnenuit naar buiten. De tomaat heeft een zilte smaak en stevige structuur.

Raf tomaat
Art. nr. 92363

Vervienne in pot

Vervienne kruiden in pot
Art. nr. 849771

Zwarte trompet

Zwarte trompet
Art. nr. 109094

Koraalzwam

Koraalzwam
Art. nr. 108880

Chantenay peen (oranje)

Chantenay peen oranje
Art. nr. 4953

Mesclun Craquant

Mesclun Craquant
Art. nr. 47240

Bleue d'Artois

Bleue d’Artois
Art. nr. 9818

Monterosa tomaat

De Monterosa heeft een zoete, traditionele smaak met een mooie balans tussen zuur en zoet, een kruidig en intens aroma en veel vruchtvlees.

Monterosa tomaat
Art. nr. 92357

Mai Take

Mai Take
Art. nr. 108885

Pom Pom blanc

Pom Pom blanc
Art. nr. 108892

Oesterzwam roze

Oesterzwam roze
Art. nr. 108892

Ananas (gevlogen)

Ananas (gevlogen)
Art. nr. 37236

Carolina reaper

Carolina reaper
Art. nr. 867892

Morieljes

Morieljes
Art. nr. 49205

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement