Onderscheidend met ‘Bijzonder assortiment’

Iedere vrijdag is het meest bijzondere assortiment verkrijgbaar in onze Smeding filialen. Wat dacht je van bijzondere tomatensoorten tot minigroenten? Of Italiaanse groenten en rode kiwi’s?

Rungis Marché International

Een groot deel van ons bijzondere assortiment komt van de grootste versmarkt van de wereld: Le Marché International de Rungis in Parijs. Naast het geweldige verse aanbod aan vlees, vis, gevogelte en kaas, vind je er natuurlijk ook de mooiste groenten en fruit. Alle soorten, rassen, kleuren en maten die je kunt bedenken, kom je tegen bij Rungis versmarkt! En dat van de beste kwaliteit. Rechtstreeks van de versmarkt liggen deze mooie producten bij ons in het filiaal.

Prince de Bretagne

Het merk Prince de Bretagne werd in 1970 opgericht om een ​​duidelijke identiteit te geven en het regionale erfgoed van de groenten die langs de noordkust van Bretagne worden geproduceerd te benadrukken. Ook wij halen bijzondere groenten en fruit uit Bretagne die onder dit merk worden aangeboden.

Uit eigen land

Ook unieke groenten, fruit en kruiden vanuit telers in Nederland kom je tegen in ons bijzondere assortiment. Laat je iedere vrijdag verrassen door onze versspecialisten in ons filiaal!

Bijzonder assortiment

Je wilt natuurlijk voordeel uit exclusieve en speciale producten halen. Wij maken dit eenvoudiger: vraag iedere week het actuele ‘Bijzonder assortiment’ op bij jouw filiaal- of accountmanager of ontdek hieronder de meest bijzondere en exclusieve producten van dit moment!

Groene tomaat

Deze tomaat is niet geschikt als snack of door een salade. Waar hij wel goed tot z’n recht komt is op de BBQ, door een lekker roerbakgerecht of uit de oven.

Groene tomaat

Vervienne in pot

Vervienne kruiden in pot

Lange aubergine

De lange aubergine is het dunne variant van de bekendere donkerpaarse aubergine. De schil van de lange aubergine is dunner en zachter. Ze hebben ook minder pitjes.

Lange aubergine

Ananastomaat

Het sappige maar vaste vruchtvlees van deze oranje-gele tomaat is een echte smaakbom. Doorgesneden doen de schijven denken aan het vruchtvlees van ananas.

Ananastomaat

Saveur d'antan tomaten

Een mooie mix van diverse tomaten. De mix bestaat uit acht verschillende rassen en vier verschillende kleuren. Fijn te combineren in een salade of dun gesneden als carpaccio.

Saveur d’antan tomaten

Marmande tomaat

De Marmande is een heerlijke vleestomaat met een fijne smaak. De tomaat heeft een hoog suikergehalte en is heerlijk in salades of om tomatensoep van te maken.

Marmande tomaten

Mini bospeen

Mini bospeen

Mini meiraap

Mini meirapen zijn ronde roomwitte knolletjes met een licht pittig smaak. Vergelijkbaar met een combinatie van kool en radijs. Het blad van de mini meiraap kun je ook eten.

Mini meiraap

Mini biet rood

Deze biet is lichtzoet en fris van smaak. Deze jonge bieten hebben een malsere en fijnere textuur. De bladeren bij de steelaanzet van de bietjes zijn eetbaar.

Mini biet rood

Gele meiraap

We kennen allemaal de paars-roze meiraap, maar nog onbekend is de gele variant. Rauw lijkt de smaak op die van radijs, maar gekookt neigt het naar de smaak van koolrabi.

Gele meiraap

Meiraap

Deze paars-roze-witte knol wordt ook wel knolraap genoemd. Met een radijsachtige smaak ideaal om te combineren met herfst- en wintergroenten.

Meiraap

Bleu d'artois aardappel

De bleu d’artois aardappel is violet blauw en zeer smaakvol. Deze veelzijdige aardappel is goed te gebruiken om te pureren, stomen, bakken en om patat en chips van te maken.

Bleu d’artois aardappel

Gele oesterzwam

De exotisch gele kleur van de oesterzwam is ideaal om gerechten mee op te fleuren. De smaak zorgt voor een exotisch gevoel. Licht sappig en zoetig tegelijk.

Gele oesterzwam

Roze oesterzwam

Roze oesterzwam is ideaal om een gerecht zowel qua kleur als smaak een enorme diepgang te geven. Het is belangrijk om de paddenstoel goed te doseren in gerechten.

Roze oesterzwam

Cèpes

Eekhoorntjesbrood heeft een lange dikke steel met een grote bruine hoed. Het vruchtvlees is spierwit en stevig. De smaak is nootachtig en mild. Heerlijk in stoofgerechten.

Cèpes

Tamme kastanje

Gepoft erg lekker, maar een puree van tamme kastanjes combineert perfect met bijvoorbeeld spruitjes en wildgerechten. Kastanjes zijn door hun zoetige smaak ook erg lekker in desserts en taarten.

Tamme kastanje

Mini muskaatpompoen

Muskaatpompoen, maar dan mini.

Mini muskaatpompoen

Blauwe radijs

De blauwe radijs is het zusje van de green meat en red meat radijs. Deze radijs heeft een spetterende blauw-paarse buitenkant en een licht gemarmerde binnenkant.

Blauwe radijs

De ingevlogen mango is zoeter van smaak doordat deze later is geplukt.

Mango (gevlogen)

De ingevlogen ananas is zoeter van smaak doordat deze later is geplukt.

Ananas (gevlogen)

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement