Onderscheidend met ‘Bijzonder assortiment’

Iedere vrijdag is het meest bijzondere assortiment verkrijgbaar in onze Smeding filialen. Wat dacht je van bijzondere tomatensoorten tot minigroenten? Of Italiaanse groenten en rode kiwi’s?

Rungis Marché International

Een groot deel van ons bijzondere assortiment komt van de grootste versmarkt van de wereld: Le Marché International de Rungis in Parijs. Naast het geweldige verse aanbod aan vlees, vis, gevogelte en kaas, vind je er natuurlijk ook de mooiste groenten en fruit. Alle soorten, rassen, kleuren en maten die je kunt bedenken, kom je tegen bij Rungis versmarkt! En dat van de beste kwaliteit. Rechtstreeks van de versmarkt liggen deze mooie producten bij ons in het filiaal.

Prince de Bretagne

Het merk Prince de Bretagne werd in 1970 opgericht om een ​​duidelijke identiteit te geven en het regionale erfgoed van de groenten die langs de noordkust van Bretagne worden geproduceerd te benadrukken. Ook wij halen bijzondere groenten en fruit uit Bretagne die onder dit merk worden aangeboden.

Uit eigen land

Ook unieke groenten, fruit en kruiden vanuit telers in Nederland kom je tegen in ons bijzondere assortiment. Laat je iedere vrijdag verrassen door onze versspecialisten in ons filiaal!

Bijzonder assortiment

Je wilt natuurlijk voordeel uit exclusieve en speciale producten halen. Wij maken dit eenvoudiger: vraag iedere week het actuele ‘Bijzonder assortiment’ op bij jouw filiaal- of accountmanager of ontdek hieronder de meest bijzondere en exclusieve producten van dit moment!

Poivrade artisjokken

Poivrade artisjokken zijn mini artisjokken. Ze hebben een zachte, licht bittere smaak. De mini artisjok heeft een malsere smaak dan de gewone artisjok.

Poivrade artisjokken
Art. nr. 5472

Vervienne in pot

Vervienne kruiden in pot
Art. nr. 849771

Blauwe vijgen

Blauwe vijgen
Art. nr. 832910

Ananastomaat

Het sappige maar vaste vruchtvlees van deze oranje-gele tomaat is een echte smaakbom. Doorgesneden doen de schijven denken aan het vruchtvlees van ananas.

Ananastomaat
Art. nr. 4985

Saveur d'antan tomaten

Een mooie mix van diverse tomaten. De mix bestaat uit acht verschillende rassen en vier verschillende kleuren. Fijn te combineren in een salade of dun gesneden als carpaccio.

Saveur d’antan tomaten
Art. nr. 907670

Marmande tomaat

De Marmande is een heerlijke vleestomaat met een fijne smaak. De tomaat heeft een hoog suikergehalte en is heerlijk in salades of om tomatensoep van te maken.

Marmande tomaten
Art. nr. 86498

De ingevlogen ananas is zoeter van smaak doordat deze later is geplukt.

Ananas (gevlogen)
Art. nr. 37236

De ingevlogen mango is zoeter van smaak doordat deze later is geplukt.

Mango (gevlogen)
Art. nr. 46922

Radijs multicolor

Radijs multicolor
Art. nr. 871053

Roscoff uien streng

Deze uiensoort vindt zijn herkomst in het Franse havenplaatsje Roscoff. De rozige ui heeft een milde, zoete ietwat zilte smaak en karameliseert snel.

Roscoff uien streng
Art. nr. 328827

Roze knoflook

Roze knoflook behoort tot een van de lekkerste knoflookvarianten en is populair vanwege de fijne en zoete smaak, grotere tenen en de lange houdbaarheid.

Roze knoflook
Art. nr. 907669

Mini bospeen

Mini bospeen
Art. nr. 79053

Mini meiraap

Mini meirapen zijn ronde roomwitte knolletjes met een licht pittig smaak. Vergelijkbaar met een combinatie van kool en radijs. Het blad van de mini meiraap kun je ook eten.

Mini meiraap
Art. nr. 942032

Mini biet rood

Deze biet is lichtzoet en fris van smaak. Deze jonge bieten hebben een malsere en fijnere textuur. De bladeren bij de steelaanzet van de bietjes zijn eetbaar.

Mini biet rood
Art. nr. 947477

Gele meiraap

We kennen allemaal de paars-roze meiraap, maar nog onbekend is de gele variant. Rauw lijkt de smaak op die van radijs, maar gekookt neigt het naar de smaak van koolrabi.

Gele meiraap
Art. nr. 907668

Meiraap

Deze paars-roze-witte knol wordt ook wel knolraap genoemd. Met een radijsachtige smaak ideaal om te combineren met herfst- en wintergroenten.

Meiraap
Art. nr. SM640876

Bleu d'artois aardappel

De bleu d’artois aardappel is violet blauw en zeer smaakvol. Deze veelzijdige aardappel is goed te gebruiken om te pureren, stomen, bakken en om patat en chips van te maken.

Bleu d’artois aardappel
Art. nr. 9818

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement