Onderscheidend met ‘Bijzonder assortiment’

Iedere vrijdag is het meest bijzondere assortiment verkrijgbaar in onze Smeding filialen. Wat dacht je van bijzondere tomatensoorten tot minigroenten? Of Italiaanse groenten en rode kiwi’s?

Rungis Marché International

Een groot deel van ons bijzondere assortiment komt van de grootste versmarkt van de wereld: Le Marché International de Rungis in Parijs. Naast het geweldige verse aanbod aan vlees, vis, gevogelte en kaas, vind je er natuurlijk ook de mooiste groenten en fruit. Alle soorten, rassen, kleuren en maten die je kunt bedenken, kom je tegen bij Rungis versmarkt! En dat van de beste kwaliteit. Rechtstreeks van de versmarkt liggen deze mooie producten bij ons in het filiaal.

Ook unieke groenten, fruit en kruiden vanuit telers in Nederland kom je tegen in ons bijzondere assortiment. En wat dacht je van de authentieke Italiaanse groenten in het najaar? Laat je iedere vrijdag verrassen door onze versspecialisten in ons filiaal!

Verras je gast!

Je verrast jouw gasten met de lekkerste en bijzondere groenten en fruit. Iedere week zet jij met onder andere de producten van Rungis Marché International een uniek gerecht op de kaart! Inspiratie nodig? Regelmatig staat bij Sligro de proeftuin in het teken van culinaire inspiratie. Laat je inspireren!

Bijzonder assortiment

Je wilt natuurlijk voordeel uit exclusieve en speciale producten halen. Wij maken dit eenvoudiger: vraag iedere week het actuele ‘Bijzonder assortiment’ op bij jouw filiaal- of accountmanager of ontdek hieronder de meest bijzondere en exclusieve producten van dit moment!

Groene tomaten

Groene tomaten (nieuw)
Art. nr. 871087

Groene vijgen

Groene vijgen
Art. nr. 62623

Vervienne in pot

Vervienne kruiden in pot
Art. nr. 849792

Zeesla

Door zijn zachte structuur en frisse smaak kan je het wier rauw goed vermengen in een frisse salade. Bekijk al onze zilte groenten >

Zeesla
Art. nr. 96281

Raf tomaat

Deze tomaat, die groen gegeten wordt, rijpt van binnenuit naar buiten. De tomaat heeft een zilte smaak en stevige structuur.

Raf tomaat
Art. nr. 92360

Framboos aardbeien

Framboos aardbeien
Art. nr. 992859

Codium

Codium, ook wel viltwier genoemd, is een stevige groenwier met buisvormige en sponsachtige takken. Bekijk al onze zilte groenten >

Codium
Art. nr. 93169

Jackfruit

Jackfruit: je kunt niet meer om deze bijzondere, tropische vrucht heen. De jackfruit groeit in landen als India, Thailand en Maleisië en kan zowel aan de takken als de stronk van bomen groeien.

Jackfruit
Art. nr. 96261

Monterosa tomaat

De Monterosa heeft een zoete, traditionele smaak met een mooie balans tussen zuur en zoet, een kruidig en intens aroma en veel vruchtvlees.

Monterosa tomaat
Art. nr. 92359

Ananas (gevlogen)

Ananas (gevlogen)
Art. nr. 37236

Radijs multicolor

Radijs multicolor
Art. nr. 91080

Mango (gevlogen)

Mango (gevlogen)
Art. nr. 46922

Ananas aardbeien

Ananas aardbeien
Art. nr. 992794

Artisjok poivrade bossen

Artisjok poivrade
Art. nr. 243221

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement