Assortimentsboek Najaar

Het Assortimentsboek van Smeding: voor meer gemak in de keuken!

Met vers gesneden groenten en fruit maken we het jou gemakkelijk. Dankzij het complete assortiment zorg je heel simpel voor meer gemak én snelheid in de keuken. Daarmee bespaar je bovendien op je personeelskosten.

Gratis in je mailbox

In het nieuwste assortimentsboek vind je een greep uit het assortiment samengestelde groenten en fruit. Overzichtelijk ingedeeld en een perfecte aanvulling voor iedere keuken.

Bekijk hier gratis ons assortimentsboek voor het najaar.

Iedere dag vers

Iedere dag worden de bewerkte producten bereid met verse groenten en fruit. Dit biedt je altijd volop variatie voor je menukaart, saladebar of cateringklus. Bovendien ben je zeker van maximale kwaliteit en houdbaarheid.

Eten in de seizoenen

Naast het reguliere assortiment wisselt ook het bewerkte assortiment per seizoen. Met seizoensgroenten en -fruit serveer je altijd het lekkerste dat de natuur te bieden heeft.

Een greep uit ons bewerkte assortiment

Alle producten zijn gesneden en gewassen, dus direct klaar voor gebruik. Zoals mixgroenten, maaltijdsalades, fruitsalades en alle producten van FRSH Matters.

Samenstellingen, snijwijzen & verpakkingen

Daarnaast kun je bij Smeding ook terecht voor gesneden groenten in allerlei samenstellingen, snijwijzen en verpakkingen. Denk aan prei gesneden in ringen, uien in parten en peen in stiften. Deze producten vind je niet in het assortimentsboek.

Complete assortiment groenten & fruit

Voor het complete assortiment ga je naar de online Sligro shop.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement