Assortiment

Je kiest uit een compleet assortiment van ruim 1.800 soorten aardappelen, groenten en fruit. Natuurlijk alle gangbare soorten. Maar ook bijzondere exoten, zilte groenten en speciale aardappelen. Makkelijk zijn de gesneden groenten en kant-en-klare producten. Daar zet iedereen graag z’n tanden in.

Groenten en fruit van de seizoenen

Werk met de groenten en fruit uit de seizoenen, omdat die het lekkerst zijn, volop beschikbaar én goedkoper. Daar passen we het assortiment groenten en fruit dagelijks op aan. In het voorjaar asperges van de zandgrond in Limburg, zomers aardbeien uit Noord-Brabant, in de herfst appels uit de Betuwe en in de winter kolen uit de Flevopolder.

Seizoenskalender

Vind je het lastig om de juiste keuze in het seizoen te maken? Met handige tools helpen we jou op weg. Zoals de seizoenskalender van Mijnboer met de lekkerste groenten en fruit in de lente & zomer en de herfst & winter.

Innovatief assortiment

Ook wordt het assortiment up-to-date gehouden om jou te voorzien van de nieuwste groenten en fruit. Ken je de mini watermeloen, broccolibladeren en de bijzondere eetbare bloemen al? Met bijzondere concepten krijg je volop inspiratie. Zet bijvoorbeeld Fresh Lemonade Infusions van FRSH Matters op de kaart.

Duurzaam assortiment

Een groot deel van het assortiment bestaat uit duurzame groenten en fruit. Dit duurzame assortiment herken je aan één van deze keurmerken:

  • PlanetProof
  • Fairtrade Max Havelaar
  • Biologisch
  • Rainforest Alliance
  • Fair for life
  • Sustainably Grown

Ieder jaar groeit het assortiment duurzame groenten en fruit.

Bijzonder assortiment

Iedere vrijdag is het meest bijzondere assortiment verkrijgbaar in onze Smeding filialen. Je verrast jouw gasten met de lekkerste en bijzondere groenten en fruit. Iedere week zet jij met onder andere de producten van Rungis Marché International een uniek gerecht op de kaart!

Gemak met gesneden groenten

Speciaal voor jouw gemak werken we al jaren samen met Hessing Supervers. Zij verwerken verse groenten en fruit tot panklare producten. Het gesneden assortiment wordt op bestelling voor jou klaargemaakt. De groenten en fruit worden na binnenkomst binnen een paar uren gesneden, verpakt en afgeleverd. Zo blijven de groenten en fruit supervers.

Saladebar

Haal meer uit je saladebar! Met de zorgvuldig geselecteerde menu’s bied je iedere dag variatie aan je gasten. Voor een unieke saladebar met optimaal bestelgemak. Lees meer.

Assortimentsboek met bewerkte groenten en fruit

Het complete assortiment samengestelde groenten en fruit vind je in het assortimentsboek. Hiermee zorg je voor meer gemak én snelheid in de keuken. Dit maakt het gratis assortimentsboek een perfecte aanvulling voor iedere keuken.

Actueel assortiment

Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment in groenten en fruit! Neem contact op met de versspecialist in jouw regio voor het meest actuele assortiment groenten en fruit.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement