Onderscheidend met ‘Bijzonder assortiment’

Iedere vrijdag is het meest bijzondere assortiment verkrijgbaar in onze Smeding filialen. Wat dacht je van bijzondere tomatensoorten tot minigroenten? Of Italiaanse groenten en rode kiwi’s?

Rungis Marché International

Een groot deel van ons bijzondere assortiment komt van de grootste versmarkt van de wereld: Le Marché International de Rungis in Parijs. Naast het geweldige verse aanbod aan vlees, vis, gevogelte en kaas, vind je er natuurlijk ook de mooiste groenten en fruit. Alle soorten, rassen, kleuren en maten die je kunt bedenken, kom je tegen bij Rungis versmarkt! En dat van de beste kwaliteit. Rechtstreeks van de versmarkt liggen deze mooie producten bij ons in het filiaal.

Ook unieke groenten, fruit en kruiden vanuit telers in Nederland kom je tegen in ons bijzondere assortiment. En wat dacht je van de authentieke Italiaanse groenten in het najaar? Laat je iedere vrijdag verrassen door onze versspecialisten in ons filiaal!

Verras je gast!

Je verrast jouw gasten met de lekkerste en bijzondere groenten en fruit. Iedere week zet jij met onder andere de producten van Rungis Marché International een uniek gerecht op de kaart! Inspiratie nodig? Regelmatig staat bij Sligro de proeftuin in het teken van culinaire inspiratie. Laat je inspireren!

Bijzonder assortiment

Je wilt natuurlijk voordeel uit exclusieve en speciale producten halen. Wij maken dit eenvoudiger: vraag iedere week het actuele ‘Bijzonder assortiment’ op bij jouw filiaal- of accountmanager of ontdek hieronder de meest bijzondere en exclusieve producten van dit moment!

Daslook

Daslook
Art. nr. 968732

Cèpes

Cèpes
Art. nr. 871121

Artisjok poivrade bossen

Artisjok poivrade
Art. nr. 243221

Mini pomadori trostomaat

Mini pomadori
Art. nr. 977003

Mango (gevlogen)

Mango (gevlogen)
Art. nr. 46922

Ananas (gevlogen)

Ananas (gevlogen)
Art. nr. 37236

Mesclun Craquant

Mesclun Craquant
Art. nr. 47245

Radijs multicolor

Radijs multicolor
Art. nr. 91080

Radijs multicolor

Morieljes
Art. nr. 49205

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement