Assortiment

Smeding heeft een compleet assortiment van ruim 1.800 soorten aardappelen, groenten en fruit. Natuurlijk alle gangbare soorten. Maar ook bijzondere exoten, zilte groenten en speciale kiemen en cressen. Vele nog duurzaam ook. Makkelijk zijn de gesneden groenten en kant-en-klare producten. Daar zet iedereen graag z’n tanden in.

Duurzaam assortiment

Duurzaamheid zit in ons DNA.
Smeding heeft een ruim assortiment gecertificeerde duurzame groenten en fruit. Ook als het gaat om verpakkingen vinden we het belangrijk dat onze producten duurzaam worden verpakt. Duurzaam assortiment, beter voor jou en beter voor het milieu!

Gemaksassortiment

Met ons gemaksassortiment kies jij voor vers, gezond én makkelijk. Hiermee maak je in een handomdraai verantwoorde gerechten. Je bespaart tijd in de keuken en serveert toch snel iets bijzonders. Van kant-en-klare Sous-Vide van FRSH Matters tot soeppakketten en gesneden groenten in de juiste snit. Smeding maakt het jou gemakkelijk!

Bijzonder assortiment

Je wilt natuurlijk voordeel uit exclusieve en speciale producten halen. Wij maken dit eenvoudiger: vraag iedere week het actuele ‘Bijzonder assortiment’ op bij jouw filiaal- of accountmanager en ontdek de meest bijzondere en exclusieve producten van dit moment.

Assortimentsboek - Salades

Sla, rauwkosten & salades

Rauwkosten en salades zijn heerlijk als voorgerecht, lunchgerecht, bijgerecht of als complete maaltijd. Door steeds nieuwe componenten toe te voegen geef je er je eigen touch aan. Variatie in presentatie zoals bijvoorbeeld salad in a jar, maakt salades hip en trendy. Smeding helpt je met een uitgebreid assortiment salades, rauwkosten, slamixen en diverse slasoorten direct van het land, dus gewoon als krop.

Kruiden, cressen & kiemen

Verse kruiden en cressen worden steeds vaker gebruikt, want je gerecht breng je er gemakkelijk mee op smaak en voor iedere gelegenheid is er een bijzondere cress. Met verse kruiden zorg je voor de finishing touch in ieder gerecht, maar je kunt er ook heerlijke verse kruidenthee mee maken. Qua kiemgroenten zijn alfalfa en taugé veruit het meest bekend. Maar in ons assortiment vind je maar liefst 25 verschillende soorten…

Paddenstoelen Smeding

Paddenstoelen & truffels

Naast de welbekende kastanje-champignons en oesterzwammen hebben we een ruim assortiment met gecultiveerde en wilde paddenstoelen, afkomstig uit diverse landen. Zoek je een meer intense smaakmaker? Kies dan voor een van onze truffelsoorten uit Italië. Truffels zijn verfijnde smaakmakers die een speciale bijdrage leveren aan een breed scala gerechten. Ze zijn het hele jaar beschikbaar.

Smeding-header-bijzonder-assortiment-2019

Aardappelen

Hoewel een aardappel vaak wordt gezien als gewoon, hebben we een enorm breed scala aan ‘piepers’ in ons assortiment. Van hele gangbare tot bijzondere rassen. Een grote diversiteit in kleuren, groottes en daarmee ook bereidingsmogelijkheden.

Groenten

Groenten vormen een gezonde basis voor al je gerechten, maar samen met fruit ook de basis van ons bedrijf. Of je nu een typisch Hollandse maaltijd of juist een wereldgerecht wilt serveren, wij hebben groenten uit alle windstreken op de kaart staan.

Fruit

Van Hollandse appels en peren tot exotische acacha, finger limes en pitahayas, Smeding heeft het allemaal. We informeren je graag over diverse toepassingen en inspireren je met originele nieuwe concepten met fruit. Zo helpen we jou en je klant om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan met fruit!

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement